Προφίλ Αντιπρoσωπίες Πιστοποιητικά Επικοινωνία  
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ GEL ΧΕΡΙΩΝ KENOSEPT G / L ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Η1Ν1 - 28/9/2009  
   
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
CID-20

Πανίσχυρο απολυμαντικό!

Το πλέον χρησιμοποιημένο απολυμαντικό βασιζόμενο σε 5 δραστικά συστατικά. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για τον Άμεσο Έλεγχο Νοσημάτων όπως ή Πανώλη Χοίρων, ο Αφθώδης Πυρετός, η Γρίπη των Πτηνών...

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις έναντι βακτηρίων, ιών και μυκήτων χωρίς να προκαλεί καμμία ανθεκτικότητα.

...

Περισσότερα>>

VIROCID

Το πλέον συμπυκνωμένο απολυμαντικό!

Εξαιρετικά συμπυκνωμένο απολυμαντικό με μία συνεργική σύνθεση αποτελούμενη από 4 δραστικά συστατικά. Έτσι, το VIROCID είναι εκπληκτικά αποτελεσματικό σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις (0.25 - 0.5 %) έναντι ΟΛΩΝ των μικροοργανισμών: βακτηρίων, ιών, μυκήτων και σπόρων. Είναι απολυμαντικό νοσοκομειακού επιπέδου σύμφωνα με την έγκριση ΕΡΑ στις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, το VIROCID έχει μακρά υπολειμμάτική δράση και μπορεί να εφαρμοστεί με πολλαπλούς τρόπους (ψεκασμό, θερμό ή ψυχρό καπνισμό, αφρισμό) σε επιφάνειες, λουτρά εισόδου, οχήματα και εξοπλισμό. Ελεγμένο και εγκεκριμένο παγκοσμίως (EN, AFNOR, DEFRA, DVG, EPA, ....)

...

Περισσότερα>>

KICKSTART

Ιδανικό απολυμαντικό για εναλλαγή!

Απολυμαντικό χώρου με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου, με ταχύτατη δράση (εντός δευτερολέπτων), ιδανικό για τα λουτρά εισόδου και για την απολύμανση των θαλάμων εκτροφής.

Πολύ φιλικό προς το περιβάλλον! Ελεγμένο και εγκεκριμένο παγκοσμίως (EN, AFNOR, DEFRA, DVG, EPA, ...)

...

Περισσότερα>>


Αναζήτηση
    με τίτλο

Νέα - Προϊόντα
Κάντε κλίκ για να μάθετε περισσότερα...
Νέα - Ανακοινώσεις
Κάντε κλίκ για να μάθετε περισσότερα...
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό e-mail παρακαλώ στείλτε μας το e-mail σας.

© 2007 designed and developed by ICOP